یکی از خدمتهایی که میتوانید به بدنتان بکنید این است که تعادلی بین میزان امگا ۳ و امگا ۶ بدنتان ایجاد کنید. روغن کلزا و روغن تخم کتان سرشار از امگا ۳ ها هستند و اگر روزانه یک تا دو قاشق غذاخوری از این روغنها را به سالاد اضافه کرده و میل کنید میتوانید تعادلی بین امگا ۳ و امگا ۶ بدنتان ایجاد کنید. معمولاً مواد غذایی صنعتی امگا ۶ های بیشتری به ما تحمیل میکند. روغن زیتون و به خصوص بهترین نوع آن یعنی extra virigine، حاوی پُلی فنولها و ویتامین E میباشد و میتواند طعم روغن کلزا را بهتر کند. برای همین میتوانید این دو روغن را مخلوط کرده و مصرف کنید.