در هسته انگور مقداری روغن و تانن موجود است.
روغن هسته انگور (Grapeseed oil) به رنگ زرد مایل به سبز است و فاقد بو و دارای طعمی مطبوع می باشد.
روغن هسته انگور حاوی مقدار زیادی ویتامین E و لینولئیک اسید(امگا 6) که یک اسید چرب ضروری است، می باشد. آنتی اکسیدان موجود در روغن هسته انگور “پروآنتوسیانیدین” نامیده می شود.
روغن دانه انگور به عنوان یک روغن گیاهی خوراکی با کیفیت بسیار بالا و موثر در کاهش کلسترول خون بالا شناخته شده است.
آشپزخانه ای همان روغنی است که برای پخت و پز به کار می رود. اما برخی دیگر از روغن ها که برای محصولات آرایشی به کار می رود، از مواد شیمیایی حاصل می شوند که اگر خورده شوند، بسیار خطرناک هستند.
روغن هسته انگور مانند دیگر روغن ها باید در جای تاریک و خنک نگهداری شود. اگر جزء آن دسته افراد هستید که این روغن را به میزان خیلی کم استفاده می کنید، آن را در یخچال نگه دارید.
* پژوهش های اخیر نشان داده که روغن هسته انگور باعث تنظیم کلسترول خون می شود و خطر ناشی از بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
*روغن هسته انگور HDL(چربی خوب) را افزایش و LDL(چربی بد) را در خون کاهش می دهد.
* روغن دانه انگور یک منبع طبیعی از ویتامین E است که برای حفظ و نگهداری سوخت و ساز سلول ها در حالت طبیعی موثر و مفید است.
.
* ماساژ دادن اعضای سرمازده با روغن انگور مفید است.