روغن هسته انگور

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70241
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    روغن هسته انگور یک روغن خوشمزه و ایده آل برای آماده کردن غذا های سرد و گرم است که از زمان های قدیم به دلیل خاصیت دارویی اهمیت زیادی داشته است.
    بررسی های جدید نیز نشان می دهد که روغن هسته انگور در تنظیم قند خون و جلوگیری از سرطان و بیماری های قلبی موثر است.
    این روغن سرشار از فلاوونوئید، بتاکاروتن، ویتامین C و E است
    این روغن نه تنها بر طعم اصلی غذا تاثیر نمی گذارد بلکه اندکی طعم کره ای به آن می دهد.روغن هسته انگور دارای بالاترین مقدار linoleic acid می باشد. این اسید از اسید های چرب ضروری برای زندگی انسان محسوب می شود که برای بازسازی پوست لازم است و تاثیر نرم کننده ای روی پوست و مو دارد .این روغن منبع سرشاری از ویتامینE می باشد که نقش بسیار موثری در جلوگیری از امراض قلبی دارد و مانع لخته شدن خون در رگها و تصلب شرائین می شود.این روغن در حالی که خاصیت افزایش کلسترول مفید یاHDL را داردمیزان کلسترول مضر یاLDL را کاهش می دهد.روغن دانه انگور دارای نوعی از آنتی اکسیدان های بسیار خوب است و بافتها و نسوج بدن را از جراحت و آسیبها محافظت می کند
    بررسی های متعددی نشان داده که این روغن از گسترش سلول های سرطانی در ریه، روده، پروستات و معده جلوگیری می کند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.