روغن زیتون خطر سكته مغزی را ۴۱ درصد كاهش می دهد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70703
    mosavi
    مشارکت کننده

    كارشناسان تغذیه تاكید كردند افرادی كه غذاهای خود را با روغن زیتون طبخ می كنند، احتمال اینكه دچار سكته مغزی شوند تا ۴۱ درصد در آنها كاهش پیدا می كند.
    این كارشناسان معتقدند افراد سالخورده و سالمندتر اگر از این روغن در رژیم غذایی خود استفاده كنند، طول عمرشان افزایش پیدا می كند. در كشورهایی مثل فرانسه، یونان، اسپانیا و ایتالیا، روغن زیتون بعنوان یك عادات تغذیه ای سنتی و كلاسیك در نظر گرفته می شود و در الگوی غذایی مردم این كشور، این روغن خوراكی و مفید همیشه گنجانده می شود.
    اما این در حالی است كه در برخی از كشورهای دیگر مثل انگلیس، مقدار مصرف چربی های حیوانی و اشباع شده خیلی بیشتر است. آمارها نشان می دهد كه در انگلیس سالانه حدود ۱۲۰ هزار نفر دچار سكته مغزی می شوند و ۳۰ درصد از مبتلایان به این بیماری ظرف یك ماه جان خود را از دست می دهند.
    به گفته كارشناسان تغذیه، در انستیتو ملی سلامت و مطالعات پزشكی در انگلیس، روغن زیتون حاوی اسیدهای چرب امگا – ۶ است كه این چربی های مفید در واقع قادر هستند واكنش بدن را نسبت به التهاب در بیماریها و ناراحتی های مزمن مثل امراض قلبی یا آرتریت، متوقف سازند و همچنین فشارخون را كاهش می دهند.
    در این مطالعات به طور كلی ۷ هزار و ۶۲۵ شركت كننده ۶۵ سال یا مسن تر شركت داشته اند كه هیچ یك از آنها نیز تاكنون سكته مغزی را تجربه نكرده بودند. این كارشناسان معتقدند كه با انجام مطالعات بیشتر و دقیق تر روی روغن زیتون می توان اطلاعات بیشتر و موثرتری درباره آن بدست آورد كه برای زندگی انسان مفید خواهند بود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.