متخصصان مغز و اعصاب در فرانسه تاكید كردند مصرف روغن زیتون خطر سكته مغزی را در سالمندان كاهش می دهد.
متخصصان دانشگاه بوردئوكز روی اطلاعات و سوابق پزشكی مربوط به ۸۰۰۰ فرد ۶۵ ساله كه در سه شهر فرانسه زندگی می كرده اند، بررسی كردند. هیچ یك از این شركت كنندگان سابقه سكته مغزی نداشتند و مدت ۵ سال تحت نظارت بودند.
این متخصصان دریافتند افرادی كه به طور منظم روغن زیتون مصرف می كنند ۴۱ درصد كمتر با خطر سكته مغزی مواجه هستند.
جزئیات این مطالعه در مجله پزشكی «نورولوژی» به چاپ رسیده است.