به خاطر اینکه بدن بیشتر مواد مغذی مانند ویتامینهای A، D، E و K را با وجود مواد چرب جذب میکند، برای همین روغن زیتون بهترین سس محسوب میشود چون به بدن کمک میکند مواد مغذی موجود در سالاد را بهتر جذب کند. نتایج پژوهشی که در دانشگاه ایالت اوهایو انجام شده نشان میدهد در خون افرادی که سالاد خود را با روغن زیتون یا روغن کانولا میخوردند میزان زیادی کاروتنوئید وجود دارد.
علاوه بر این نتایج پژوهشهای زیادی که انجام شده نشان میدهد که این اسیدهای چرب اشباع نشده میتواند به آب شدن چربیهای دور شکم کمک کند و اشتها را کاهش دهد. بهترین روش تهیه سس این است که روغن زیتون را با سرکه مخلوط کنید و یک سس لاغر کننده خوب با سالادتان میل کنید. به عقیده متخصصان این نوع سالاد با سس روغن زیتون و سرکه میتواند از افزایش گلیسمی خون بعد از مصرف غذا پیشگیری کند.
بیشتر: سلامت نیوز