معمولا برای درست كردن خوراك مرغ، مرغها را در پیاز و رب گوجه تفت میدهند یا در روغن سرخ میكنند. با این روش چربیهای مرغ هم آزاد میشوند و خوراك شما پر از روغن میشود. برای جلوگیری از آن باید اول مرغ را درست پاك كنید. گوشت سینه مرغ بدون چربی است اما اگر آن را دوست ندارید و ترجیح میدهید از ران مرغ استفاده كنید، بعد از خرید مرغ، چربیهای آن را با یك چاقوی تیز جدا كنید. سپس مقداری پیاز خرد شده را با روشی كه در بخش خورش یاد گرفتهاید تفت دهید و مرغها را كمی در آن بچرخانید تا رنگشان عوض شود. حالا میتوانید كمی رب گوجه یا زعفران اضافه كنید، ادویه بزنید و به ازای هر ران مرغ، نصف لیوان آب اضافه كنید. حالا كافی است در ظرف را كاملا ببندید تا مرغ با آب و چربی خودش سرخ شود. این روش خوراك كمضررتر و پرخاصیتتری را به شما خواهد داد.