روش تهیه‌ی کیک سـیب

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71194
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    سیب، آبلیمو، کره، بیکینگ‌پودر، آرد، شکر، تخم مرغ و پودر سوخاری از اجزای تشکیل دهنده‌ی این کیک هستند.



    مواد اولیه :

    سیب چهار عدد

    آب‌لیمو نصف استکان

    کره 125 گرم

    بیکینگ پودر نصف قاشق چای‌خوری

    آرد 200 گرم

    شکر 120 گرم

    تخم‌مرغ سه عدد



    مواد لازم برای چرب کردن قالب:

    کره به میزان لازم

    پودر سوخاری به میزان لازم



    طرز تهیه:

    * سیب‌ها را پوست کنده و چهار قسمت کنید.

    * روی سیب‌ها را با چاقو چند شیار بدهید.

    * آن‌ها را در ظرفی چیده، آب‌لیمو و دو قاشق شکر روی سیب‌ها بریزید.

    * زرده و سفیده را از هم جدا کنید.

    * زرده را با شکر و کره با همزن خوب بزنید.

    * بیکینگ پودر را به آرد اضافه کنید.

    * سپس آرد الک شده را به مایه زرده تخم‌مرغ اضافه و مخلوط کنید.

    * سفیده را بزنید تا سفید و سفت شود و به مایه اصلی بیفزایید.

    * قالب را با کره چرب و کف و دیواره‌ها را به پودر سوخاری آغشته کنید.

    * مایه را در قالب ریخته و سیب‌ها را روی آن قرار دهید.

    * کیک را در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت یک ساعت بگذارید.

    * بعد از خنک شدن می‌توان روی آن را با پودر قند تزیین کرد.

    منبع: مجله خانواده سبز

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • موضوع ‘روش تهیه‌ی کیک سـیب&#8217 برای پاسخ های جدید بسته است.