-
نویسندهنوشتهها
-
۱۹ شهریور، ۱۳۹۰ در ۰۳:۱۴ #71113کاربر عادیمشارکت کننده
کیک آلبالو طعمی جالب، بین ترش و شیرین دارد. آن را تهیه نمایید و با اعضای خانواده از طعم آن لذت ببرید.
مواد اولیه :تخممرغ سه عدد
شکر یک و نیم پیمانه
پودر کاکائو دو قاشق سوپخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
بیکینگپودر نصف قاشق چایخوری
شیر و روغن از هر کدام نصف پیمانه
آرد دو پیمانه
آلبالو 200 گرم
طرز تهیه :* تخممرغها و شکر را هم زده تا حجم آن دو برابر و سبک شود.
* شیر و روغن را اضافه کرده و کمی هم بزنید.
* آرد، بیکینگپودر و پودر کاکائو را با هم الک کرده و به مایه اضافه کنید.
* وانیل و آلبالو بدون هسته را هم افزوده و هم بزنید.
* مایه را در قالب چرب شده ریخته و روی آن، خمیر استراحت داده شده را رنده کرده یا به قطعات کوچک برش بزنید و در فر از قبل گرم شده، با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 50 دقیقه تا یک ساعت قرار دهید.
* برای اطمینان از پخت کیک خلال دندان وارد کرده اگر چیزی نچسبیده بود کیک آماده است.
مواد لازم خمیر رویه:آرد یک پیمانه
مارگارین یک قاشق سوپخوری
پودر فندق دو قاشق سوپخوری
شکر دو قاشق سوپخوری
آب سرد به میزان لازم
طرز تهیه خمیر رویه:* آرد، شکر، پودر فندق و مارگارین را با هم مخلوط کرده و آب سرد را تا زمانی که خمیر به دست نچسبد اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست آید.
* خمیر را در یخچال استراحت داده تا مواد کیک را آماده کنید.
نکته:آلبالو را میتوانید با کمی شکر پخته بعد به مایه کیک اضافه کنید یا از مربا و کمپوت آلبالو بدون شهد هم میتوان استفاده کرد.
منبع: مجله آشپزی خانواده سبز
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.