روش تهیه‌ی کوفته‌ی هویج

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71159
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    کوفته‌ی هویج را با سرکه و شیره میل کرده و از طعم آن لذت ببرید.



    مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:

    گوشت چرخ‌کرده بدون چربی 500 گرم

    پیاز متوسط خرد کرده 2 عدد

    هویج ریز رنده کرده 500 گرم

    آرد نخودچی 250 گرم

    نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

    زردچوبه 5/1 قاشق چای‌خوری

    زیره‌ی سیاه سائیده یک‌دوم قاشق چای‌خوری

    روغن سرخ کردنی به میزان لازم

    شیره 500 میلی‌لیتر

    سرکه 125 میلی‌لیتر



    طرز تهیه:

    * گوشت، پیاز و هویج را، در کاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید. دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملاً نرم و مخلوط شود.

    * آنگاه آرد نخودچی، نمک، فلفل، زردچوبه و زیره را، همراه با قدری آب بیفزایید و دوباره دستگاه را روشن کنید تا مخلوء چسبندگی لازم را پیدا کند.

    * در این هنگام، نمک غذا را بچشید.

    * سپس در تابه‌ی مناسبی روغن بریزید. اکنون، هر بار به اندازه‌ی دو قاشق سوپ‌خوری از مایه بردارید و به شکل بیضی درآورید و در روغن سرخ کنید تا طلائی‌رنگ شود.

    * اینک کوفته‌ها را در قابلمه‌ی مناسبی بچینید، و مخلوط شیره و سرکه را روی آن بریزید، درِ قابلمه را بگذارید، و روی اجاق قرار دهید تا با حرارت ملایم بپزد و آبش کشیده شود.

    * حالا کوفته‌ها را برای پذیرایی، در ظرف مناسبی بچینید و میل نمایید.

    منبع: مجله آشپزباشی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.