روش تهیه‌ی کرپ انبه،

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78821
    s.samadi
    مشارکت کننده

    طـرز تـهـیـه
    * ابتدا تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب هم بزنید. شیر و آرد (در صورت تمایل یک قاشق مرباخوری شکر) را اضافه کنید و دوباره به هم زدن ادامه دهید.

    * تابه‌ای تفلون را با 2 تا 3 قطره روغن چرب کنید و روی حرارت بگذارید.

    * این مایه را به 3 قسمت تقسیم و کف تابه را با این مایه به اصطلاح فرش کنید.

    * دو طرف کرپ‌ها را سرخ و تک‌تک در بشقاب قرار دهید.

    * در مرحله بعد، در تابه‌ای دیگر، به انبه پوست گرفته و خردشده شکر قهوه‌ای اضافه کنید.

    * سپس آن را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید شکر جوش بیاید و کاراملی شود.

    * حالا خامه را نیز بیفزایید و به سرعت هم بزنید تا شکر در حال جوش نسوزد. این مرحله 3 تا 4 دقیقه طول نخواهد کشید و بعد از گذشت این زمان، لازم است تابه از روی حرارت برداشته شود.

    * از این سس روی کرپ‌ها بریزید و آن‌ها را لوله کنید. روی آن‌ها 1 تا 2 اسکوپ بستنی وانیلی قرار دهید. به این ترتیب کرپ آماده خوردن خواهد بود.

    مـواد لازم برای 3 نفر
    شیر 1 فنجان 30 کیلوکالری

    تخم‌مرغ 2 عدد 200 کیلوکالری

    شکر قهوه‌ای 1 قاشق غذاخوری 30 کیلوکالری

    آرد 3 قاشق غذاخوری 80 کیلوکالری

    وانیل نوک قاشق چای‌خوری 0 کیلوکالری

    انبه 1 عدد 60 کیلوکالری

    خامه 2 قاشق غذاخوری 180 کیلوکالری

    بستنی وانیلی 1 لیوان 250 کیلوکالری

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.