طـرز تـهـیـه
* ابتدا تخممرغها را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب هم بزنید. شیر و آرد (در صورت تمایل یک قاشق مرباخوری شکر) را اضافه کنید و دوباره به هم زدن ادامه دهید.
* تابهای تفلون را با 2 تا 3 قطره روغن چرب کنید و روی حرارت بگذارید.
* این مایه را به 3 قسمت تقسیم و کف تابه را با این مایه به اصطلاح فرش کنید.
* دو طرف کرپها را سرخ و تکتک در بشقاب قرار دهید.
* در مرحله بعد، در تابهای دیگر، به انبه پوست گرفته و خردشده شکر قهوهای اضافه کنید.
* سپس آن را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید شکر جوش بیاید و کاراملی شود.
* حالا خامه را نیز بیفزایید و به سرعت هم بزنید تا شکر در حال جوش نسوزد. این مرحله 3 تا 4 دقیقه طول نخواهد کشید و بعد از گذشت این زمان، لازم است تابه از روی حرارت برداشته شود.
* از این سس روی کرپها بریزید و آنها را لوله کنید. روی آنها 1 تا 2 اسکوپ بستنی وانیلی قرار دهید. به این ترتیب کرپ آماده خوردن خواهد بود.
مـواد لازم برای 3 نفر
شیر 1 فنجان 30 کیلوکالری
تخممرغ 2 عدد 200 کیلوکالری
شکر قهوهای 1 قاشق غذاخوری 30 کیلوکالری
آرد 3 قاشق غذاخوری 80 کیلوکالری
وانیل نوک قاشق چایخوری 0 کیلوکالری
انبه 1 عدد 60 کیلوکالری
خامه 2 قاشق غذاخوری 180 کیلوکالری
بستنی وانیلی 1 لیوان 250 کیلوکالری