روش تهیه‌ی فلافل ماهـی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71245
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    فلافل یکی از غذاهای پُرطرفداری است که مخصوصاً بچه‌ها از خوردن آن لذت می‌برند. شاید برای‌تان جالب باشد بدانید فلافل ماهی هم تهیه می‌شود، که شاید تا به حال آن را امتحان نکرده باشید.



    مواد اولیه:

    فیله ماهی 500 گرم

    نخود خیس‌خورده یک پیمانه

    تخم‌مرغ یک عدد

    پیاز دو عدد

    نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم

    آرد سوخاری دو سوم پیمانه



    طرز تهیه:

    * برای تهیه‌ی این غذا، ابتدا فیله‌ی ماهی را با کمی نمک، زردچوبه و آب به مدت پنج دقیقه پخته و بعد تیغ‌های آن را جدا کرده و با پیاز چرخ می‌کنیم.
    * نخود خیس‌خورده را پخته و آن را نیز چرخ کرده همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم.
    * سپس تخم‌مرغ و آرد سوخاری را به آن می‌افزاییم. اگر مواد در این مرحله سفت بود می‌توانیم تخم‌مرغ دیگری را به آن اضافه کنیم.
    * در پایان از مواد فلافل به اندازه گردو برداشته، در دست گرد کرده و در روغن داغ سرخ می‌کنیم.

    پیشنهاد می‌کنم این فلافل خوشمزه را امتحان کنید.

    منبع: مجله آشپزی خانواده سبز

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • موضوع ‘روش تهیه‌ی فلافل ماهـی&#8217 برای پاسخ های جدید بسته است.