روش تهیه‌ی سوپ جو و معرفی انواع آن

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72105
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    سوپ جو انواع مختلفی دارد و برای این که خوشمزه‌تر شود فوت‌وفن‌هایی دارد که در اینجا به آن پرداخته شده است؛ با ما همراه باشید…



    راز و رمزها

    * سوپ جو با آب مرغ خوشمزه‌تر می‌شود؛ چون آب مرغ بی‌رنگ است برای سوپ سفید جو مناسب‌تر است.

    * جو حتماً باید خوب بپزد و لعاب بیندازد.

    * شیر را گرم کنید چون اگر شیر سرد را در سوپ بریزید شیر می‌برد ولی وقتی حرارت آن با سوپ برابر باشد دیگر سوپ بریده و اصطلاحاً (بره بره) نمی‌شود.

    * برای غلیظ شدن سوپ می‌توانید 2 قاشق سوپ‌خوری آرد ذرت یا گندم را در یک دوم لیوان آب سرد حل کرده و به سوپ اضافه کنید.

    * از قرص عصاره‌ی مرغ نیز می‌توانید برای تهیه سوپ جو نیز استفاده کنید.

    * خامه را با کمی سوپ داغ مخلوط کرده و بعد به سوپ اضافه کنید.

    * جعفری را خیلی ریز کنید طوری که آب نیندازد سپس روی سوپ بریزید.

    * هویج نگینی خرد شده برای سوپ مناسب‌تر است زیرا رنگ سوپ را سفیدتر نگه می‌دارد و زیباتر است.

    * چربی آب گوشت یا مرغ را بعد از سرد کردن در یخچال، از آن جدا کنید.

    * برای نگهداری جو پخته می‌توانید آن را در بسته‌های کوچک در فریزر نگهداری کنید تا پختن سوپ زمان کمتری بگیرد.

    انواع سوپ جو

    1- سوپ جو با گوشت سر گنجشکی (قلقلی) همراه با مخلوط شیر، جعفری و گشنیز

    2- جو با گوشت سرگنجشکی یا رب گوجه فرنگی و مقداری برگ چغندر ریز شده

    3ـ جو با آب مرغ یا گوشت و چغندر و هویج نگینی خرد شده و کمی جعفری

    4- جو همراه با لوبیا سبز ریز شده، هویج نگینی خرد شده و گوجه فرنگی بدون پوست رنده شده

    5- جو همراه با تره فرنگی، خامه و زرده تخم مرغ

    6- جو همراه با عدس، رب گوجه فرنگی، هویج نگینی خرد شده و آب مرغ کم چربی یا بدون چربی

    7- جو همراه با لوبیا چیتی که از قبل خیس کرده، جوشانیده و آب آن را دور ریخته‌اید اصطلاحاً (لوبیا چیتی سفید شده) همراه با هویج و آب گوشت

    8- جو با کرفس و هویج نگینی خرد شده همراه با ماست چکیده

    9- جو و گندم خیس شده به نسبت مساوی و هویج، جعفری و گوجه فرنگی بدون پوست رنده شده (یا رب گوجه فرنگی) همراه با آب گوشت یا مرغ

    10- جو همراه با ورمیشل، هویج، سیب زمینی، گوجه فرنگی، نعنا و ترخون

    11- جو همراه با آب گوشت یا مرغ، شلغم و هویج نگینی شده و اسفناج ریز شده

    12- جو همراه با فلفل دلمه‌ای ریز شده (رنگی و سبز) و آب گوشت یا مرغ

    13- جو همراه با آب گوشت یا مرغ، هویج و برای روی سوپ پنیر تبریز و جعفری خرد شده

    14- جو همراه با آب گوشت یا مرغ و 3 عدد پیاز درشت خلالی شده

    15- جو همراه با آب گوشت، سیر، گشنیز، گوجه فرنگی بدون پوست رنده شده

    16- جو همراه با آب گوشت یا مرغ، قارچ ورقه شده، سیب زمینی ترشی و هویج نگینی خرد شده، شیر، گوجه فرنگی رنده شده

    17- جو همراه با آب گوشت، زرشک و سیب زمینی

    18- جو همراه با آب گوشت یا مرغ، هویج، گوشت یا مرغ پخته رشته شده و رب گوجه فرنگی

    19- جو همراه با جگر و سنگدان مرغ، هویج، رب گوجه فرنگی و کمی جعفری

    20- جو همراه با آب گوشت یا مرغ، هویج، کاهو یک سانتی خرد شده

    مواد لازم:

    جو یک پیمانه

    آب گوشت یا مرغ 5 پیمانه

    هویج یک عدد رنده شده یا خرد شده

    خامه یک دوم پیمانه

    شیر 2 پیمانه

    نمک، فلفل به میزان لازم

    جعفری کمی، خرد شده

    طرز تهیه:

    * جو را از قبل خیس کرده، حدود دو ساعت با 8 پیمانه آب بپزید تا کاملاً پخته و نرم شود.

    * آب گوشت یا مرغ را با هویج و جو مخلوط کرده، حدود نیم ساعت دیگر بپزید.

    * سپس شیر گرم کرده را به آن اضافه کنید و 15 تا 20 دقیقه دیگر روی حرارت قرار دهید تا سوپ جا بیفتد.

    * نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید.

    * در انتها سوپ را با خامه مخلوط کرده، همراه با کمی جعفری سرو کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.