روش تهیه‌ی جوجه کباب تابه‌ای

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71242
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    می‌توانید در قسمت ته و سر سیخ‌ها از مواد دلخواه مانند؛ قارچ، سیب‌زمینی، فلفل دلمه‌ای، گوجه‌فرنگی و… استفاده کنید.



    مواد اولیه:

    سینه‌ی مرغ یک عدد

    سویا سُس سه قاشق سوپ‌خوری

    آب‌لیمو سه قاشق سوپ‌خوری

    زنجبیل یک قاشق مرباخوری

    زرده‌ی تخم‌مرغ دو عدد

    زعفران دم‌کرده به میزان لازم

    نمک به میزان لازم



    طرز تهیه:

    * سینه‌ی مرغ را عمودی و به ضخامت یک سانتی‌متر برش می‌زنیم.

    * سپس همه‌ی مواد به جز زرده‌ها را با هم مخلوط کرده و مرغ را به مدت 6 الی 12 ساعت در این سس استراحت می‌دهیم.

    * بعد از این مدت گوشت‌ها را به سیخ کشیده و هر دو طرف‌شان را زرده تخم‌مرغ زده و در تابه تفلون با حرارت ملایم سرخ می‌کنیم.

    نکته
    می‌توانید در قسمت ته و سر سیخ‌ها از مواد دلخواه مانند؛ قارچ، سیب‌زمینی، فلفل دلمه‌ای، گوجه‌فرنگی و… استفاده کنید.

    منبع: مجله آشپزی خانواده سبز

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • موضوع ‘روش تهیه‌ی جوجه کباب تابه‌ای&#8217 برای پاسخ های جدید بسته است.