روش تهیه‌ی بورک برنج

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71288
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    بورک غذایی بسیار ساده و مقوی است. می‌توانید آن را برای مهمانی‌های شبانه و خودمانی تهیه کنید. من مطمئنم که مهمانان شما از این غذا استقبال می‌کنند.


    بورک، نوعی پیش‌غذای مدیترانه‌ای است که بیشتر در ترکیه، یونان و لبنان برای مراسم خاص تهیه می‌شود.

    این روزها که غذاهای آماده و فست‌فودی طرفدار پیدا کرده بورک(Borek) می‌تواند جایگزینی مناسب باشد.

    مواد اولیه :

    تخم‌مرغ یک عدد

    شیر و آب از هر کدام نصف پیمانه

    نمک یک قاشق چای‌خوری

    آرد به میزان لازم

    ***************

    مواد میانی بورک:

    گوشت چرخ‌کرده 500 گرم

    برنج دو پیمانه

    آب چهار پیمانه

    پیاز دو عدد

    نمک یک قاشق مرباخوری

    فلفل سیاه یک قاشق مرباخوری

    روغن به میزان لازم

    **************

    طرز تهیه:

    * برنج را با آب، نمک و کمی روغن به صورت کته می‌پزیم.

    * پیازها را خرد کرده و در روغن کمی تفت می‌دهیم تا طلایی شود.

    * گوشت چرخ‌کرده را اضافه کرده و تفت داده تا کاملاً بپزد.

    * برنج پخته‌شده را به این مایه افزوده و هم می‌زنیم. کمی نمک و فلفل زده و حرارت را خاموش می‌کنیم.

    * در ظرف دیگری تخم‌مرغ، شیر و آب را با هم مخلوط کرده، نمک و کمی آرد را افزوده و هم می‌زنیم. مجدداً آرد می‌ریزیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد.

    * از خمیر چانه‌هایی درست کرده و با وردنه به صورت گرد باز می‌کنیم یک ردیف از مایه برنج روی آن ریخته و طرف دیگر خمیر را روی آن آورده و لبه‌ها را با یک نعلبکی یا پیش‌دستی برش می‌زنیم.

    * در روغن هر دو طرف بورک را سرخ می‌نماییم. راستی تو خوردن بورک زیاده‌روی نکنید.

    منبع: مجله آشپزی خانواده سبز

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • موضوع ‘روش تهیه‌ی بورک برنج&#8217 برای پاسخ های جدید بسته است.