تحقیقات جدید نشان میدهد که پخت و پز با ترکیبی از روغن کنجد و روغن سبوس برنج می تواند به کاهش فشار خون بالا منجر شود.
طی مطالعه کوچک انجام شده در دهلی نو به مدت دو ماه ،پژوهشگران به بررسی 160 مرد و 140 زن با میانگین سنی 57 سال و فشار خون بالا پرداختند. این افراد به سه گروه تقسیم شدند، گروه دریافت کننده دارو، گروه دریافت کننده مخلوط روغن کنجد و سبوس برنج برای پخت و پز و سالاد و گروه دریافت کننده هر دو مورد.
این پژوهشگران گزارش کردند افراد بزرگسال با فشار خون بالا که تقریبا 25/1 اونس مخلوط روغن کنجد و سبوس برنج را به رژیم غذایی روزانه خود بیافزایند، کاهش فشار خونی معادل افراد دریافت کننده داروهای فشار خون بلوکه کننده کانال های کلسیم خواهند داشت ، هم چنین ترکیب این دو روغن در پخت و پز باعت کاهش LDL و افزایش HDL خواهد شد.
HBPR meeting 2012