روشی جدید و کم هزینه برای تخمیر بهتر خمیر نان

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74433
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    یورگ شولتز، مدیر این طرح می‌گوید: «فن آوری نانوبک که ما بر روی آن کار می‌کنیم، سیستم جدید مرطوب کردن است که در آن قطره‌های بسیار کوچک آب توسط صدای فراصوت ایجاد می‌شود. از آن برای مرطوب کردن اتاق‌های تخمیر در نانوایی‌ها استفاده می‌شود.»
    مرطوب سازی نانوبک، یعنی آب توسط قطب‌های کوچک پیزو که با پالس‌های الکتریک فعال می‌شوند به جوش می‌آید. به این ترتیب قطره‌های بسیار کوچک آب به روی سطح می‌آید. قطره‌ها به حدی سبک است که معلق می‌ماند. سپس توسط جریان هوا به اتاق تخمیر منتقل می‌شود.
    «نانوبک» از روند مکانیکی برای ایجاد مهی سبک از رطوبت در اتاق تخمیر نانوایی استفاده می‌کند. این یک امتیاز بزرگ است چون مرطوب سازی سنتی به انرژی بسیار برای گرم کردن و بخار آب احتیاج دارد.
    درک سیکن، کار‌شناس فرآوری غذایی می گوید: «ما تصمیم به استفاده از این سیستم در نانواییمان گرفتیم، چون متوجه شدیم تولید ما براساس تصادف بود. آن کار می‌کرد ولی با تاثیرات هوایی مختلف، نمی‌توانستیم روند پایدار و ثابتی داشت باشیم. کیفیت همیشه یکسان نبود و به همین دلیل خواستیم در فن آوری سرد سرمایه گذاری کنیم. مشکل اصلی وارد کردن فن آوری جدید در فرآیند پخت نان بود، چون کارکنان به روش قبلی تولید عادت کرده بودند. کمی وقت گرفت. ولی وقتی کارکنانمان متوجه مزایای آن و کیفیت محصول شدند، سیستم در روند تولید روزانه، بهتر ادغام شد.»

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.