-
نویسندهنوشتهها
-
۵ اردیبهشت، ۱۳۹۵ در ۰۰:۵۴ #95046f.kashkalaniمشارکت کننده
سرطان از آن دست بيماري هايي است که هر روز از بعد جديدي به آن نگاه مي شود و پژوهش هاي زيادي در خصوص آن در دست انجام است. در اکثر موارد نتايجي به دست آمده است که نشان از کارآمدي مواد طبيعي دارد. تا امروز شيمي درماني پرکاربردترين تکنيک مقابله با اين بيماري بوده است اما متأسفانه همين شيوه ي درماني به سلول هاي سالم و ارگان هاي ديگر نيز آسيب مي زند. به نظر مي رسد بهترين شيوه ي مقابله با اين بيماري پيشگيري باشد. مي توان با موادي طبيعي که خواصي ضدسرطاني دارند و فاقد عوارض جانبي هستند به جنگ اين بيماري مهلک رفت. لازم است که سيستم ايمني بدن را تقويت کنيد. مصرف مواد غذايي مناسب به توقف رشد سلول هاي بدخيم کمک مي کند. در اين مطلب 4 هسته ي ميوه اي را معرفي مي کنيم که در مقابله با تومورهاي سرطاني مؤثر عمل مي کنند. لطفاً با ما همراه باشيد.
هسته ي انگور
عصاره اي که از هسته ي انگور به دست مي آيد منبع غني آنتي اکسيدان ها، بيوفلاونوئيدها و ترکيبي فعال به نام B2G2 است که با سلول هاي سرطان زا مقابله مي کنند. در گذشته اين عقيده وجود داشت که ترکيبات بيواکتيو موجود در عصاره ي هسته ي انگور قدرت مقابله با چندين گروه از سلول هاي سرطان زا را دارد اما امروزه محققان به اين نتيجه رسيده اند که B2G2 موجود در هسته ي انگور اين توانمندي شگفت انگيز را باعث مي شود. به عقيده ي محققان هسته ي انگور مي تواند رشد تومورهاي بدخيم سرطاني را به ميزان 67 درصد کاهش دهد.خواص آنتي اکسيداني هسته ي انگور از آن يک مکمل طبيعي براي مقابله با برخي از انواع سرطان ها ساخته است. اين ترکيبات باعث پيشگيري از سرطان هاي پوست، پروستات و سينه مي شوند.
هسته ي انگور باعث تحريک جريان خون مي شود. اين کار مانع از ترومبوز (تشکيل لخته ي خون) شده و فشارخون را کنترل مي کند. فلاوونوئيدها که جزو ديگر ترکيبات هسته ي انگور هستند باعث تقويت رگ هاي خوني و تصفيه ي خون از بقاياي داروها و ديگر عناصر مضر مي شود. اين ترکيبات همچنين براي افرادي که از مشکلات قلبي رنج مي برند مفيد است.
روش مصرف هسته ي انگور
براي برخورداري از خواص هسته ي انگور لازم است که در گام اول انگور را درسته و با هسته ميل کنيد.با اين حال براي بهره مندي بيشتر از خواص آن راه هاي ديگري نيز وجود دارد. عصاره يا کپسول هاي هسته ي انگور نيز وجود دارد. اگر مي خواهيد صرفاً با مصرف انگور درسته از خواص هسته ي انگور بهره ببريد حتماً ميوه را به خوبي شستشو دهيد. اگر به ميوه هاي ارگانيک دسترسي داريد از آن ها استفاده کنيد.
همچنين مي توانيد هسته ي انگور را خارج کرده بشوييد و خشک کنيد. آن ها را آسياب کرده و يا به صورت درسته در اسموتي ها يا آب ميوه هاي خانگي بريزيد. اگر هسته ي انگور را به همراه انگور درسته مصرف مي کنيد حتماً آن را به خوبي بجوييد تا راحت تر هضم شوند.
اگر مکمل آن را مصرف مي کنيد توصيه مي شود روزانه 300 گرم مصرف شود. تاکنون هيچ عارضه ي جانبي خاصي براي مصرف هسته ي انگور گزارش نشده است.
توصيه مي کنيم اگر داروي خاصي مصرف مي کنيد و يا از بيماري خاصي رنج مي بريد قبل از تهيه و مصرف هر نوع مکملي با پزشک مشورت کنيد.
دانه ي کتان
دانه يا بذر کتان در بين مواد غذايي، يک ضدسرطان قوي محسوب مي شود؛ چون حاوي ميزان زيادي ليگنان است. محققان به اين نتيجه رسيده اند که اين ترکيبات قوي علاوه بر اين که مانند فيتواستروژن عمل مي کنند، نقش مؤثري در پيشگيري و درمان سرطان سينه دارند. خوشبختانه بذر کتان مدتي است که شهرت خوبي پيدا کرده است و کم کم جاي خود را در برنامه ي غذايي بسياري افراد باز کرده است. اين ماده باعث تحريک آپوپتوز (مرگ برنامه ريزي شده ي سلول هاي به روشي حفاظت شده) سلول هاي سرطاني شده و از متاستاز جلوگيري مي کند. تخم کتان منبع خوب اسيد آلفا لينولئيک است. اين اسيدهاي چرب ضروري با سرطان و بيماري هاي مزمن ديگر مقابله مي کنند.تخم کتان ميتواند سبب کاهش کلسترول خون و همچنين پايين آمدن قند خون گردد. فيبر محلول موجود در تخم کتان ميتواند سبب کاهش کلسترول گردد و از افزايش پلاک در خون جلوگيري کند و در نتيجه از تنگ شدن ديواره عروق خوني که ميتواند منجر به افزايش فشار خون و در نهايت سکته و حملات قلبي گردد، جلوگيري و پيشگيري نمايد. فيبر موجود در تخم کتان همچنين ميتواند از افزايش قند خون در بيماران ديابتي جلوگيري کند.
تخم کتان از پوکي استخوان و تحليل رفتن بافت استخواني جلوگيري ميکند. تحقيقاتي که بر روي موشهاي آزمايشگاهي انجام شد، حاکي از به تأخير افتادن تحليل استخواني در موشهاي آزمايشگاهي بود که با تخم کتان تغذيه شده بودند و اين امر به سبب وجود اسيدهاي چرب امگا-3 موجود در تخم کتان ميباشد.
چگونگي مصرف تخم کتان
بهتر است دانههاي تخم کتان را خريداري کرده و خود آن را در منزل آسياب نماييد. از آنجايي که تخم کتان يک دانه روغني است، خريد تخم کتاني که قبلاً آسياب شده، ممکن است گذشت زمان سبب اکسيده شدن آن گردد، در حالي که شما ميتوانيد دانههاي تخم کتان را خريداري کرده و به هنگام مصرف و به ميزان نياز خود، آن را با آسياب برقي در منزل آسياب نماييد و به شکل پودر درآوريد و مصرف کنيد.دانههاي تخم کتان ميتوانند بيش از يک سال قابل مصرف باشند.
بهتر است پودر تخم کتان را در دماي اتاق نگهداري کنيد. ميزان مصرف تخم کتان براي افراد سالم و بزرگسال که در مصرف آن محدوديتي ندارند، يک قاشق سوپخوري در روز ميباشد.
براي افراد جوان تر، بيشتر از يک قاشق چايخوري در روز توصيه نميگردد. از آنجايي که تخم کتان حاوي فيبر بالايي ميباشد، براي وارد کردن آن در رژيم غذايي خود از ميزان کم شروع کنيد و به تدريج آن را افزايش دهيد.
يک قاشق سوپخوري تخم کتان حاوي 36 کيلوکالري و يک قاشق سوپخوري از تخم کتان آسياب شده حاوي 50 کيلوکالري انرژي ميباشد.
از آنجايي که دانههاي تخم کتان طعم و مزه سبک و ملايمي دارند، ميتوانيد به چندين روش آن را در رژيم غذايي روزانه خود وارد نموده و مصرف کنيد.
احتياط در مصرف تخم کتان!
محققان معتقدند عليرغم فوايد بسيار زيادي که در تخم کتان مشاهده و اثبات شده، اما در مصرف آن نبايد زيادهروي کرد.افرادي که داراي روده التهابي و تحريکپذير ميباشند، بايد از خوردن تخم کتان اجتناب کنند.
همچنين زنان باردار و مادران شيرده نبايد تخم کتان مصرف کنند.
از طرفي افرادي که دچار بيماريهايي مانند اندومتريوز، تخمدان پليکيستيک و فيبروييد ميباشند، نيز بايد از مصرف تخم کتان اجتناب نمايند.
محققان اظهار ميدارند مرداني که در معرض خطر ابتلا به سرطان پروستات ميباشند، بايد از مصرف تخم کتان اجتناب نمايند.
هسته ي زردآلو
هسته ي زردآلو حاوي ميزان زيادي ويتامين B17 است که در بدن ما به عنوان ماده اي ضدسرطان عمل مي کند. اين ويتامين براي پيشگيري از اين بيماري و همچنين درمان آن مؤثر است. براي مصرف اين هسته کافي است آن ها را بشکنيد و مغز آن را ميل کنيد. بهترين منبع ويتامين B17 زردآلو و هسته ي آن است چون مکمل هاي موجود در بازار فاقد آنزيم ها و کوفاکتورهاي موجود در اين ماده ي غذايي است. براي کاهش طعم تلخ برخي هسته ها کافي است آن را با مواد غذايي ديگر مانند جوز هندي، پودر نارگيل و غيره مخلوط کنيد.بد نيست خاطر نشان کنيم که مصرف بيش از اندازه هسته زردآلو مي تواند منجر به مسموميت و حتي بعضي اوقات مرگ شود پس در مصرف هسته زردآلو زياده روي نکنيد.
هسته ي سيب
شايد هسته ي سيب به نظرتان بي ارزش و دور ريختني باشد. اما به نظر اکثر متخصصان اين هسته هاي دورريز جزو ترکيبات طبيعي و قوي در برابر سرطان هستند. اما چرا مردم در جريان چنين خواصي نيستند؟ شايد اطلاع رساني در اين خصوص کم بوده است و يا اينکه همچنان اکثر افراد به مؤثر بودن داروهاي شيميايي در مقابله و درمان بيماري ها، اعتقاد بيشتري دارند. تأثير هسته ي سيب در مقابله با رشد سلول هاي بدخيم در سرطان هاي مختلف به طور علمي به اثبات رسيده است.به عقيده ي محققان هسته ي سيب قادر است از رشد سلول هاي سرطاني در کولون، ريه، پروستات، پانکراس، سينه و معده جلوگيري کند. ترکيبات فوتوشيميايي موجود در هسته ي سيب چندين برابر آدريامايسين (يکي از داروهاي شيمي درماني رايج) قادر هستند که رشد سلول هاي سرطاني را به تأخير بيندازند.
نکته ي جالب اين است که اين ترکيبات طبيعي با تخريب سلول هاي سرطان زا تهديدي براي سلول هاي سالم محسوب نمي شوند. البته حواستان باشد که هسته ي سيب حاوي ميزان اندکي سيانور است و چنانچه به ميزان زيادي مصرف شود ممکن است مرگبار باشد.
بدانيد…
البته معرفي اين هسته ها و صحبت از خواص آن ها به اين معني نيست که جايگزين درمان هاي فعلي هستند. اثرات ضدسرطاني ترکيبات موجود در اين هسته ها به اثبات رسيده است اما با اين حال نمي توان با اطمينان آن ها را درمان کننده ي سرطان دانست. به نظر مي رسد که مصرف منظم اين مواد روشي طبيعي و مطمئن براي پيشگيري و يا درماني مکمل براي سرطان باشد. توجه داشته باشيد که مصرف هر نوع ماده ي غذايي طبيعي نيز در کنار دارو بايد با دقت و به ميزان متعادل مصرف شود چون ممکن است مصرف بي رويه ي آن به ضرر بدن باشد. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.