روشهای صحیح سرخ کردن غذا

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #67262
    jafari
    مشارکت کننده

    خیلی مفید بود . ممنون .
    میشه در رابطه با روغن های مخصوص سرخ کردنی اطلاعات بیشتری بدید . چند بار میشه از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کرد و تحت چه شرایطی مجاز به استفاده دوباره هستیم ؟ می دونم تا زمانیکه رنگ روغن تغییر نکرده با صاف کردن کردن و جداسازی ذرات غذا می شه برای مصرف دوباره از آن استفاده کرد،چه شرایط دیگه ای را باید مد نظر قرار بدیم ؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.