-
نویسندهنوشتهها
-
۴ تیر، ۱۳۹۲ در ۰۹:۰۰ #77317zahra jamshidiمشارکت کننده
معمولا براي افراد بالغ، بهتر است برنامه غذايي در 2 وعده افطار و سحر خلاصه شود، اما اين رژيم غذايي براي نوجوانان و افراد كمسن و سال مناسب نيست و بهتر است بين افطار و سحر يك وعده غذايي كمچرب اما با كالري بالا جاي داده شود.
بهتر است در وعده سحري غذاي كاملي گنجانده شود. مصرف انواع خورش و برنجها در اين وعده غذايي مناسب است. حال اگر شخصي بنا به عادتهاي شخصي يا شرايطي خاص مايل به خوردن برنج نيست، بهتر است غذاهايي همچون انواع سبزيهاي بخارپز استفاده كند.
بهترين نوشيدني هنگام سحر، آب آشاميدني است. روزه داران عزيز نبايد فراموش كنند داشتن برنامه غذايي مناسب و حفظ قندخون در ايام روزهداري شرايط بهتري را براي آنها بهوجود ميآورد و با حفظ برنامه غذايي صحيح، بايد شرايط را به نحو مطلوب و پسنديده فراهم كرد.
در وعده افطار بايد غذاهاي ساده و زودهضم اما در عين حال مقوي استفاده كرد. روزهدار ميتواند روزه خود را با يك ليوان شير گرم باز كند اما اگر تمايلي به خوردن شير ندارد، بهتر است مقداري آب گرم بنوشد. خوردن چند دانه خرما نيز نقش مهمي در تنظيم قندخون خواهد داشت
در فاصله شام تا سحر بايد ميانوعدههاي سبک مانند ميوه و نوشيدنيهاي سالم استفاده کرد. نوجوانان و افراد كمسن و سال كه ميخواهند در اين ايام روزه بگيرند، ميتوانند درحد فاصله افطاري تا سحر و در ساعتهاي پاياني شب، يك وعده غذاي سبك مانند ساندويچ كوكوسبزي يا گوشت چرخكرده ميل کنند تا با بدن با كمبود موادمغذي روبرو نشود.۱۹ تیر، ۱۳۹۲ در ۰۲:۳۱ #100850مریممشارکت کنندهمی شه بگید برنامه رژیممون رو چطور تو ماه رمضان ادامه بدیم میان وعده ها و صبحانه و نهار و شام چه ساعتی باشه ؟ورزشمون و پیاده رویمون چی؟ با توجه به اینکه اذان مغرب 8.30 دقیقه است و یه ساعت قبل از ورزش و یه ساعت بعدش نباید چیزی بخوریم می شه یه زمان بندی خوب و دقیق برا ورزش و غذا برامون بگید ممنون از شما
۱۹ تیر، ۱۳۹۲ در ۲۳:۲۸ #100853zghasemiمشارکت کنندهلطفا حتما از کارشناستون بخواهید جزوه مخصوص ماه مبارک رمضان را براتون ایمیل کنند و چنانچه حضوری تشریف میاورید یادآوری کنید که جزوه ماه رمضان را بهتون بدهند.
اصول کلی در مورد وعده های غذایی به صورت زیر است:
براي وعده سحري وعده نهار و براي وعده افطار وعده صبحانه را جايگزين كنيد. شام را نیز 45 دقیقه تا یک ساعت بعد از افطار میل کرده و ميان وعده عصر را نیز در این فاصله ميل نمایید.
[hr]
در مورد اجرای فعالیت بدنی هم می توانید هر ساعتی در روز فعالیت بدنی در نظر گرفته شده را اجرا نمایید. با توجه به اینکه هوا گرم است می توانید در منزل که خنکتر است ورزش کنید و یا به باشگاه های ورزشی بروید. ساعات ابتدایی روز که نسبتا سرحالتر هستید زمان مناسبتری برای اجرای ورزش و فعالیت بدنی است تا احتمال افت قند خون و ضعف کردن نداشته باشید اما بعد از افطار و شام هم می توانید بخشی از پیاده روی در نظر گرفته شده را انجام دهید.۲۰ تیر، ۱۳۹۲ در ۱۰:۵۸ #100862مریممشارکت کنندهممنونم از شما من دو دوره تو کلینیک به صورت اینترنتی ثبت نام کردم و چون 4-5 کیلو دیگه می خواستم کم کنم دیگه تو یه دوره جدید ثبت نام نکردم اصولی که تو 6 ماه یاد گرفتم و ورزش رو خودم دارم ادامه می دم که به وزن دلخواه برسم واسه همین الان دیگه عضو نیستم که از کارشناسم بپرسم تو سایت دارم سرچ می کنم و مطالب رو واسه این ماه می خونم اتفاقا خیلی هم مطالب مفید و عالیی تو سایت وجود واره واقعا یه تشکر اساسی نیاز دارید همه کارشناسای سایت مرسییییییییییییییییییییییییییییییییییی
۲۲ تیر، ۱۳۹۲ در ۰۵:۴۴ #100864zghasemiمشارکت کنندهاصلا نگران نباشید این نکاتی که براتون نوشتم خلاصه و چکیده همان جزوه مربوط به ماه مبارک است
خیلی هم خوشحالم که مفید واقع شدیم۲۲ تیر، ۱۳۹۲ در ۲۳:۴۳ #100886مریممشارکت کنندهبازم از لطفتون ممنونم خانم قاسمی
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.