رهایی از سکته قلبی با شلیل

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #84578
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    شلیل در پیشگیری از بروز بسیاری از بیماری های مزمن نظیر سرطان، دیابت و بیماری های قلبی عروقی که از مهمترین علل مرگ و میر هستند موٌثر است.
    اصغر نقشی افزود: پتاسیم آن نیز موجب افزایش شادابی و تحرک در فرد می‌شود، فشار خون بالا را کنترل می‌کند و خطر ابتلا به سکته‌ مغزی را کاهش می‌دهد.
    وی از تامین آب مورد نیاز بدن با مصرف شلیل گفت و تشریح کرد: شلیل منبع غنی ویتامین‌های آ و ث بوده و نیز منبع خوبی از پتاسیم است و می‌تواند آب مورد نیاز بدن را تأمین کند.
    نقشی با اشاره به نقش شلیل در سلامت استخوان ادامه داد: ویتامین ث موجود در شلیل اثرات مفید در سلامت پوست، دندان و استخوان دارد.
    کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: این میوه منبع بسیار غنی از بتاکاروتن است، ضمن آن که بتاکاروتن با خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار نیرومندی که دارد و با ارتقای سطح ایمنی بدن از بروز بسیاری از بیماری‌ها جلوگیری می کند.
    وی اظهارکرد: مصرف شلیل می‌تواند در کنترل قند خون موثر باشد.
    نقشی با اشاره به تاثیر شلیل در سلامت پوست تاکید کرد: در فصل تابستان که ما در تماس با اشعه خورشید هستیم، خوردن مرتب این میوه مفید و حتی استفاده از ماسک آن اثرات بسیار خوبی بروی پوست ما دارد و از پیری ناشی از آفتاب جلوگیری می‌کند و برای سلامت پوست و لایه‌های محافظتی بدن مفید است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.