رنگ‌های مصنوعی غیرمجاز منجر به اختلالات کبدی می‌شود

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #82586
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    تحقیقات نشان داده بسیاری از رنگ‌های مصنوعی عامل ایجاد کننده اختلالات در کلیه‌ها، بروز آسم، تضعیف سیستم ایمنی بدن و اثر سرطان‌زایی است.
    در ایران استفاده از رنگ‌هایی در صنایع غذایی ممکن است که از معیارهای ملی و ضوابط جاری وزارت بهداشت تبعیت کرده و سلامت و غلظت آن‌ها تایید شود.
    مصرف رنگ دارای پروانه‌های ساخت معتبر با حضور مسئول فنی در صورت تعریف در فرمولاسیون مجاز است، شرکت تولیدکننده رنگ نیز موظف است این محصولات را با برچسب‌هایی که محتوی اجزا تشکیل ‌دهنده، طریق مصرف صحیح، دوز مصرفی و مقادیر قابل قبول است، عرضه کند.
    رنگ‌های مورد استفاده در صنایع غذایی به رنگ‌های طبیعی، مشابه طبیعی و مصنوعی تقسیم می‌شود.
    مصرف مواد غذایی حاوی رنگ‌های مصنوعی در کودکان بالاتر از سه سال باعث پیش‌فعالی و ناراحتی‌های گوارشی و پوستی می‌شود، از رنگ‌های مصنوعی در تولید نوشابه، پنیر، محصولات کنسروی، سس‌ها، ژله‌ها، مربا و ترشی‌ها استفاده می‌شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.