یوفکا 3 عدد
رشته خطایی 300 گرم
فندق 1 لیوان
کره 125 گرم
شربت:
شکر 3 لیوان
شیر 4 لیوان
طرز تهیه:
رشته خطایی را با چاقو ریز ریز می کنیم. روی میز یوفکا را باز کرده تا مقداری هوا بزند و از وسط نصف می کنیم از قسمت پهن و دراز رشته خطایی ریخته. فندق درشت خرد شده را روی رشته خطایی ریخته دو طرف دراز یوفکاهارا به رویش می بندیم و لوله می کنیم و به اندازه 1 انگشت برش می زنیم. کره را ذوب کرده و با روغن مایع مخلوط می کنیم در سینی فر کاغذ روغنی انداخته می چینیم درفر 190 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم.
شربت:
در قابلمه شکر و شیر را می ریزیم تا وقتی شکر حل شود هم میزنیم وقتی شکر حل شد شیر را می ریزیم تا شیر ولرم شود نباید بجوشد قبل ازاینکه بجوشد حرارت را خاموش می کنیم و به رشته خطایی های گرم شربت ولرم را می ریزیم و میگذاریم شربت داخل رشته ها برود وقتی شربت به خورد شته خطایی ها رفت و رشته خطایی ها هم سرد شد آماده سرو کردن است
hiDoctor.ir