رسپی دیگر از شیرینی چنگالی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #89895
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    تخم مرغ ۳ عدد ( ۱ زرده برای رویش)

    شکر ۱ لیوان

    روغن مایع ۱ لیوان

    وانیل و بکینگ پودر ۱ پاکت

    آرد به مقدار لازم

    شربت :

    شکر ۳ لیوان

    اب ۳ لیوان

    طرز تهیه:

    تخم مرغ و شکر را کمی هم زده سپس روغن مایع را ریخته. آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده تا خمیری شود که بدست نچسبد با دست در مدل تصویر شکل داده در سینی فر چیده و رویش را با چنگال شکل می دهیم در اخر زرده تخم مرغ می مالیم در فر ۱۸۰ درجه قرار داده تا رویش طلایی شود. شربت را نمی پزیم فقط مخلوط می کنیم تا حدی که شکر در آب حل شود این شیرینی داغ و شربت سرد است روی شیرینی می ریزیم

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.