برای كودكانی كه تخم مرغ سفت شده را نمیخورند:
•تخم مرغ سفت شده را با كمیكره یا شیر نرم كنید.
•زرده و سفیده تخم مرغ را بزنید و داخل سوپ بریزید و بگذارید چند جوش بزند.
•زرده و سفیده تخم مرغ را با كمیشیر (2 قاشق غذاخوری) مخلوط كرده و در روغن بپزید (خاگینه)
•سیب زمینی پخته شده و تخم مرغ سفت شده را رنده كنید و به آن كمیكره یا روغن زیتون بزنید (تقریبا مثل سالاد الویه ولی بدون سس مایونز) یا به آن ماست و روغن زیتون یا كمیشیر اضافه كنید.
•تخم مرغ را بزنید و با نصف استكان ماست در ته قابلمه ای كه برای او كته درست میكنید بریزید (مثل ته چین)
•ماكارونی را بپزید، آب كش كنید، یك تخم مرغ را بزنید و با یك استكان شیر مخلوط كنید، كمیپنیر در آن رنده كنید و با ماكارونی دم كنید.
•تخم مرغ را بزنید و با كمیخامه و آب لیمو به سوپ او اضافه كنید و بگذارید بپزد (از مصرف تخم مرغ خام یا نیم پز پرهیز كنید).