- 
		نویسندهنوشتهها
- 
		
			
				
۱۱ اردیبهشت، ۱۳۹۰ در ۰۹:۲۴ #70277s.samadi مشارکت کننده· گروه نان و غلات: روزانه 11-6 واحد نان، سیبزمینی، غلات (دانه کامل با جوانه و سبوس باشد) · گروه سبزیها و میوهها: حداقل 5 واحد میوه و سبزی با رنگ زرد و سبز تیره، نارنجی و یا قرمز که بتاکاروتن بیشتری دارند. · گروه گوشت و جانشینهای آن: روزانه دو واحد (60 تا 90 گرم از انواع گوشت کمچربی و یا سایر مواد پروتئینی مانند سویا، حبوبات، مغزها و … · گروه شیر و لبنیات: روزانه 3 تا 4 لیوان لبنیات مانند شیر، ماست، پنیر و یا کشک (تامینکننده نیاز نوجوانان به کلسیم، ویتامین D، ریبوفلاوین و پروتئین) · گروه قندها و چربیها- حداکثر یک بار در روز از قبیل شیرینی دسر و … الگوی غذایی سالم برای نوجوانان: · رعایت تنوع و مصرف گروههای متعدد غذایی · برقراری میان انرژی دریافتی و فعالیت جسمی · استفاده از انواع میوهها و سبزیها به ویژه سبزیهای با برگ سبز تیره و زرد رنگ · رژیم غذایی کمچربی و استفاده اندک از چربیهای مضر (اسید چرب ترنس و چربی اشباع شده) · استفاده از روغنهای گیاهی غیراشباع شده و پرهیز از مصرف روغنهای جامد هیدروژنه · تهیه غذاهای کمچرب و حتیالامکان عدم استفاده از غذاهای سرخ شده · محدود کردن مصرف قند و نمک در رژیم غذایی · خودداری از اضافه کردن سسهای چرب به سالاد · استفاده از غذاهای خانواده به جای غذاهای آماده فوری · استفاده از آب، آبمیوه طبیعی، دوغ و سایر شربتهای خانگی به جای نوشابههای شیرین و گازدار تجارتی · مصرف جوانه گندم، گردو (مغزها) و به طور کلی مواد حاوی لسیتین و کولین برای افزایش حافظه و تقویت فعالیت مغزی به ویژه در زمان برگزاری امتحانات · ورزش منظم و مداوم 
- 
		نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.







