در این فصل از سال دارچین پای خود را به خیلی از غذاها از حلیم و کوفته گرفته تا چای باز میکند.
دارچین از جمله گیاهان معطری است که خواص آن در کاهش وزن و درمان سرماخوردگی و حتی آرامش اعصاب به اثبات رسیده است.
دارچین میتواند به کنترل و حتی پایین آمدن قند خون کمک کند.
اضافه کردن دارچین به انواع غذاها و نوشیدنیها خالی از لطف نیست و جدا از طعم مطبوع، فواید زیادی برای مصرفکنندگان به همراه دارد.
مصرف روزانه یک دوم قاشق چایخوری دارچین به مدت ۶ هفته، سطح گلوکز خون را به طور ملموسی کاهش میدهد.