تحقيقات خود بر روي چاي سياه دريافتند که ترکيباتي که در چاي سياه يافت مي شود مي تواند رشد باکتري هاي مضر دندان را که سبب پوسيدگي و ايجاد حفره در دندان شده و دندان را از بين مي برد متوقف کند.
به گزارش سرويس علمي پژوهشي ايسکانيوز، چاي سياه همچنين روي يک نوع باکتري موسوم به گلوکوزيل ترانسفراز موثر است. اين باکتري به صورت آنزيم عمل کرده و قندها را به يک ماده چسبنده تبديل مي کند که جرم ها به وسيله آن به دندان مي چسبند. همچنين اين محققان اظهار داشتند که برخي از باکتري هاي جرم ساز هنگامي که دربرابر چاي سياه قرار مي گيرند نمي توانند با باکتري هاي ديگر در جرم داندان همراه شوند و در نهايت از مقدار کلي جرم دندان کاسته مي شود.