رابطه ماست و کاهش دیابت

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #82140
    s.farzi
    مشارکت کننده

    براساس یک مطالعه جدید خوردن چهار تا پنج بار ماست در هفته خطر ابتلا به دیابت از نوع 2را کاهش می‌دهد. محققان در تحقیقات جدید خود دریافتند که خوردن چهار تا پنج بار ماست در هفته خطر ابتلا به دیابت از نوع 2 را کاهش می‌دهد. درحال حاضر دیابت نوع دوم 7/2میلیون نفر را درفرانسه تحت‌تاثیر قرار داده است به علاوه حدود 300 تا 500 هزار نفر از داشتن دیابت خود خبر ندارند.

    افرادی که دارای دیابت در سطح بالاتری هستند انسولین تزریق می‌کنند.این بیماری خیلی جدی است و اگر بیمار به موقع رسیدگی نکند برای او عواقب بدی خواهد داشت. بنابراین پیشگیری آن اهمیت زیادی دارد.محققان گفتند که مواد غذایی خاص در این بیماری نقش مهمی دارد. به گفته آنها خوردن ماست به طور منظم خطر ابتلا به دیابت را کاهش می‌دهد.برای به‌دست آوردن نتایج بهتر دانشمندان انگلیسی مدت 11 سال مطالعاتی روی تغذیه 4000 نفر داشتند. همچنین آنها علاقه‌مند به توسعه آزمایش‌های بیشتری در مورد بیماری این افراد شدند.

    در پایان دانشمندان متوجه شدند افرادی که به طورمنظم از محصولات لبنی به ویژه ماست استفاده می‌کنند هم وزن پایینی دارند هم خطر ابتلا به دیابت نوع2 برای آنها کاهش پیدا می‌کند.این نتایج در مجله دیابت (مرض قند) منتشر شد. با مصرف به طور متوسط 4،5 وعده (125 گرم) ماست درهفته 24درصد وحتی تا 28 درصد خطر ابتلا به دیابت نوع 2 کاهش پیدا می‌کند.محققان دریافتند که ماست به طور کامل اثر مثبت دارد و شامل نوع خاصی از ویتامین K و پروبیوتیک‌ها است که هر دو اثر محافظتی در برابر بیماری دیابت نشان داده‌اند. نتایج به دست آمده نشان می‌دهد ماست و محصولات لبنی از همه مهم‌تر و به نفع بیمار دیابتی است.همان‌طور که غذاهای خاصی و حتی مقدار آنها برای سلامت یک دیابتی مضر است، غذاهایی مانند محصولات لبنی مخصوصا ماست و شیر برای کاهش دیابت نیز بسیار مفید هستند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.