مادراني که در حين بارداري ، ماهي و يا غذاهاي حاوي اسيدهاي چرب امگا 3 مصرف مي کنند ، امکان بروز سرطان سينه در دخترانشان را حدود 40 درصد کاهش مي دهند. تغذيه مادر پيش از حاملگي و هنگام بارداري ، مي تواند در بهزيستي و سلامت نوزاد در سنين مختلف زندگي سهم بسزايي داشته باشد. بعلاوه اگر در رژيم غذايي دختران در تمام سنين اين ماده حياتي به مقدار لازم و کافي منظور شود ، حدود 40درصد ديگر نيز از ابتلا به سرطان سينه جلوگيري خواهد شد. اسيدهاي چرب امگا 3 را مي توان در ماهي ، لوبيا ، سويا ، تخم کتان و دانه هاي روغني مانند پسته ، بادام ، گردو و بادام زميني يافت.