مصرف بالای اسید های چرب اشباع با شکنندگی استخوان لگن در زنان ارتباط دارد.با مصرف بیشتر اسید چرب mufa ریسک کلی شکنندگی استخوان ها کاهش می یابد.
جالب است که مصرف بالای اسیدچرب امگا-3 با منشا دریایی باعث بیشتر شدن احتمال شکنندگی استخوانی می شود.درحالیکه مصرف اسید چرب امگا-6 باعث کمتر شدن شکنندگی استخوان می شود.
در زنان بعد از دوران یائسگی مصرف کم اسید چرب امگا -3 با منشا دریایی و دریافت بالای اسید چرب امگا-6 در کل ریسک شکنندگی استخوانها را کاهش می دهد.
منبع:Am J Clin Nutr 2010 Oct 27.