ذغال اخته، مقاومت بدن را در برابر بیماریها افزایش می دهد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78972
    neda.mousavi
    مشارکت کننده

    زغال اخته دارای تانن و اسیدهای آلی، آنتوسیانین‌ ها(گروهی از فلاونوئیدها) به ویژه از خانواده فلاون و ایزوفلاون، کاروتنوئیدها و آنتی ‌اکسیدان ملاتونین است.
    آنتی‌اکسیدان‌ها مقاومت بدن در برابر بیماری ‌های غیرواگیر را بالا می ‌برند و به پیشگیری از صدمه به سلول ‌ها و بافت ‌های بدن کمک می ‌کنند. مقدار فروکتوز و گلوکز زغال اخته کم است و مصرف آن برای افراد چاق و بیماران دیابتی مشکلی به وجود نمی ‌آورد. حتی جوشانده ی برگ آن با گل توت فرنگی برای درمان دیابت موثر است.

    هورمون ملاتونین موجود در آن خواب انسان را راحت و عمیق می ‌کند. این عمل به طور طبیعی و روزمره انجام می‌ شود. این هورمون مسوولیت تنظیم ریتم 24 ساعته، روز و شب بدن را به عهده دارد.

    پوست زغال اخته تب ‌بر است و در رفع اسهال موثر است. حتی میوه آن نیز اثر قابض دارد، از این رو خوردن آن در رفع اسهال و ورم معده موثر است.

    برای درمان اسهال بهتر است یک قاشق سوپخوری زغال اخته را با یک فنجان آب سرد مخلوط کنید و آن را به مدت 5 دقیقه بجوشانید و پس از 15 دقیقه دم کشیدن آن را صاف کرده و هر روز 2 تا 6 فنجان بنوشید.

    سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.