-
نویسندهنوشتهها
-
۹ تیر، ۱۳۹۲ در ۰۸:۵۶ #77385zghasemiمشارکت کننده
ذرت سرشار از ویتامینهای گروه C، B، A و املاح معدنی کلسیم، پتاسیم، فسفر و آهن بوده و قسمت اعظم آن را مواد نشاستهای تشکیل میدهد. همچنین ذرت دارای مواد آنتی اکسیدان(ضد سرطان) و فیبر غذایی بوده که در پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر مثل دیابت، بیماریهای قلبی عروقی و بیماریهای گوارشی مثل یبوست بسیار مناسب است.
ذرت به اشکال متنوعی مثل کنسروی، بخار پز، کبابی و بو داده مورد استفاده قرار میگیرد که بهترین نوع آن بخار پز کردن دانه های ذرت در خانه است. تا چند سال پیش ذرت به صورت ذرت کبابی یا همان بلال تهیه و مصرف می شد که نوع کم نمک آن به عنوان یک میان وعده غذایی مفید توصیه میشود، ولی باید توجه داشت که بلالها هنگام کباب شدن نسوزند؛ چرا که با سوختن هر ماده غذایی احتمال سرطانزایی آن افزایش مییابد.
نوع دیگری از ذرت به صورت بو داده تهیه می شود و اگر به صورت خانگی، کم نمک و بدون روغن تهیه شود یک میان وعده بسیار مناسب بوده، و می تواند جانشین خوبی بجای چیپس و پفک در کودکان باشد.
نوعی از ذرت که چند سالی است رواج یافته ذرت مکزیکی می باشد که به عنوان میان وعده مصرف می شود. ذرت مکزیکی به صورتی که در حال حاضر ارائه می شود حتی برای افراد سالم نیز توصیه نمی شود.
اضافه کردن کره، نمک، سسهای پرچرب و در مواردی افزودن کالباس و برخی افزودنیهای دیگر که به دلیل بهتر کردن طعم و مزه ذرت مکزیکی است سبب افزایش کالری آن میشود. این ترکیب غذایی بسیار پرکالری، چرب، شور و تند شده و مصرف آن برای بیماران قلبی عروقی و مبتلایان به فشار و چربی خون و افراد دارای اضافه وزن بسیار مضر و خطرناک است.
اگر ذرت مکزیکی بدون نمک تهیه شده و به جای کره و روغن جامد به آن مقدار کمی روغن مایع افزوده شود و از سسهای چرب نیز استفاده نشود یک میان وعده مناسب است که اگر به شکل صحیح تهیه و مصرف شود، می تواند جای مواد غذایی مضر مانند چیپس و پفک را نیز بگیرد. البته مصرف زیاد آن نیز میتواند مضر باشد، ولی مصرف کافی و بهداشتی میتواند این ماده غذایی را به یک میان وعده خوب تبدیل کند.
۹ تیر، ۱۳۹۲ در ۰۹:۰۵ #100767s.samadiمشارکت کنندهاون وقت به این خوشمزگی هم می شه؟
۱۶ تیر، ۱۳۹۲ در ۱۰:۱۱ #100818zghasemiمشارکت کنندهخوب اونش دیگه به سرآشپز بودن شما بستگی داره که با ادویه های مختلف و مناسب آن را طعم دار کنید که من مطمئنم می توانید
کلا ذائقه آدمی به عادت وابسته است و قطعا حتی اگر به اون خوشمزگی نشه بعد از مدتی به طعم جدید اون عادت خواهیم کرد۱۶ تیر، ۱۳۹۲ در ۱۰:۱۴ #100819madjdمدیرکلمن هم شک دارم قابل خوردن باشه!
۱۶ تیر، ۱۳۹۲ در ۱۰:۲۸ #100826zghasemiمشارکت کنندهیعنی طعم چرب ذرت مکزیکی اینقدر طرفدار داره؟ خوب دست کم میشه از سس های کم چرب استفاده کرد
خیلی از افراد هستند که به جای سس در سالاد الویه از ماست کم چرب و روغن زیتون و آبلیمو استفاده می کنند ..خوب قطعا همین کار رو با دذرت مکزیکی هم میشه کرد اما اول باید ذائقه چربی پسندی افراد کمی تعدیل شود۲۲ تیر، ۱۳۹۲ در ۰۶:۵۵ #100866s.samadiمشارکت کنندهحالا مطمئنا سالم تره به یه بار امتحان کردنش می ارزه
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.