محققان كانادايي ميگويند ذرتي كه در ماكروويو كباب ميشود تركيبات شيميايي مضر براي بدن دارد. به گفته اين محققان اين تركيبات براي انسان سمي است و ميتواند عوارض شديدي به دنبال داشته باشد.
طبق بررسيهاي پژوهشگران دانشگاه تورنتو اسيدهاي كربوكيسليك پرفلواره در اثر كباب كردن ذرت در ماكروويو به وجود ميآيند و پس از خوردن ذرت وارد خون شده و يكي از عوامل ابتلا به سرطان هستند. حتي اين تركيب در اثر پخت ذرت ميتواند در هوا نيز پخش شود. مشروح اين تحقيق در مجلهEnvironmental health perspective منتشر شده است.
منبع: BUM- 17 نوامبر