دیر خوابیدن و چاقی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78842
    e.amini
    مشارکت کننده

    نتایج یک مطالعه نشان داد افرادی که خواب شبانه خود را از دست می‌دهند بیشتر تمایل دارند که همبرگر و سیب زمینی سرخ‌کرده مصرف کنند.

    محققین در این مطالعه گزینه‌های غذایی افراد را اندازه‌گیری کردند و فعالیت مغز آنها را بعد از خواب شبانه و پس از یک شب بی‌خوابی تصویربرداری کردند.

    این تحقیقات که در نشریه نیچر منتشر شد، نشان داد که بعد از یک شب بی‌خوابی، مغز این افراد انتخاب فست فودها را بیشتر ترجیح می‌دهد.

    یک تغییر در انتخاب رفتاری در این افراد به وجود می‌آید که به نظر می‌رسد ناشی از تغییرات ایجاد شده در فعالیت مغزی باشد.

    افرادی که از خواب کافی برخوردار هستند ممکن است انتخاب‌های غذایی بهتر و سالم تری برای صرف غذا داشته باشند.

    تحقیقات نشان داد برخی بزرگسالان ممکن است 7 ساعت در شب به خواب نیاز داشته باشند، در حالی که دیگران به 9 ساعت خواب نیاز دارند تا یک زندگی شاد داشته باشند.

    البته به کودکان نوجوانان توصیه می‌شود که 9 ساعت خواب در شب را حتماً داشته باشند.

    بیشتر: سلامت نیوز

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.