-
نویسندهنوشتهها
-
۲۴ آبان، ۱۳۹۱ در ۰۶:۵۹ #74662r.ahmadiمشارکت کننده
ديابت حاملگی
پنجشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۱ در اين بيماري قندخون بسيار بالاتر از حد معمول است. بدن گلوكز را براي تأمين انرژي مصرف ميكند؛ ولي مقدار زياد گلوكز در خون ميتواند بسيار مضر باشد؛ به خصوص در زمان حاملگي كه ميتواند به جنين آسيب بزند. چنانچه مبتلا به ديابت نوع 1 يا 2 هستيد و تصميم داريد باردار شويد، حتماً با پزشك خود مشورت كنيد.چه عواملي موجب بروز ديابت بارداري ميشود؟
تغييرات هورموني و افزايش وزن تغييراتي هستيد كه در حاملگيهاي سالم رخ ميدهند؛ ولي ساخت هورمون انسولين را، كه وظيفه آن انتقال قند موجود در خون به درون سلول است. در بدن مختل ميكنند. در اين حالت بدن انرژي را از غذايي كه مصرف ميكند به دست نميآورد.چه زماني بايد آزمايش ديابت حاملگي را انجام داد؟
تشخيص اينكه چه موقع احتياج به انجام آزمايش داريد. بر عهده پزشكتان است كه البته بستگي به ميزان احتمال ابتلاي شما دارد. اگر احتمال ابتلا به ديابت فرد زياد باشد، پزشك با اولين ويزيت، درخواست انجام آزمايش خون ميدهد و اگر جواب طبيعي باشد، مجدداً در هفته 24 تا 28، آزمايش بعدي انجام خواهد شد. اگر احتمال ابتلا به ديابت در حد متوسط باشد، پزشك در هفته 24 تا 28 درخواست آزمايش خواهد كرد. اگر احتمال ابتلا به ديابت پايين باشد، شايد پزشك اصلاً بيمار را براي آزمايش نفرستد.احتمال ابتلا به ديابت حاملگي چقدر است؟
براي اينكه از احتمال ابتلاي خود آگاه شويد، هر كدام از موارد زير را كه در مورد شما صدق ميكند، يادداشت كرده و با پزشكتان مطرح كنيد. سابقه خانوادگي، سن (25 سال يا بيشتر)، اضافه وزن، سابقه ابتلا به ديابت حاملگي و يا به دنيا آوردن نوزادي با وزن بيشتر از 4 كيلوگرم، ابتلا به ديابت پنهان (وضعيتي كه در آن قند خون بالاست، ولي نه به حدي كه به عنوان ديابت تشخيص داده شود). در صورت داشتن اضافه وزن، سابقه ديابت حاملگي، سابقه ديابت خانوادگي و يا دفع گلوكز از ادرار، احتمال ابتلا به ديابت در فرد زياد خواهد شد. در صورت داشتن يك يا چند مورد از موارد بالا احتمال ابتلا به ديابت در حد توسط است و در غير اينصورت احتمال كمي وجود دارد. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.