[align=justify]خرمای رطب به دلیل بالا بودن قند در افراد دیابتی باعث تغییر بالانس قند خون در آنها میشود.
دیابتیها، افراد مبتلا به سندرم متابولیک، بیماران قلبی و عروقی و همچنین افرادی که مستعد تبخال هستند بهتر است از مصرف برخی خرماها امتناع کند.
خرمای رطب به دلیل بالا بودن قند در افراد دیابتی باعث تغییر بالانس قند خون آنها میشود از این رو ما به این افراد توصیه میکنیم که خرمای خارک که در نواحی سیستان رشد میکند و دارای قند کمتری است و دیرتر در بدن آزاد میشود را مصرف کنند.
و البته باید توجه داشت که بهتر است خرما زیاد مصرف نشود چرا که ممکن است فرد مبتلا به چاقی شود.
[/align]