فندق به دليل اين كه داراي مقدار كمي مواد نشاستهاي و داراي مواد معدني زيادي مانند كلسيم، پتاسيم، فسفر، منيزيوم، سديم و آهن ميباشد، براي مبتلايان به بيماري قند مفيد است.
فندق مقوي رودهها و معده است و سموم را از بدن خارج مي کند. فشار خون را بالا برده و براي تقويت بدن مخصوصا در دوره نقاهت مفيد است.
روغن فندق براي از بين بردن سرفه، درد سينه و کبد مفيد است.
کساني که كارهاي فكري مي كنند، بهتر است، فندق بخورند. زيرا به دليل داشتن فسفر زياد مغز را تقويت ميكند.
فندق اگر به مقدار كمي خورده شود، به هيچ وجه مضر نيست ولي افراط در خوردن آن باعث ايجاد نفخ و گاز شكم و در نهايت استفراغ ميشود.
بهتر است، کساني که سرد مزاج هستند، فندق را با آب و عسل و افراد گرم مزاج نيز آن را همراه با سكنجبين بخورند.