دو اشتباه رایج درخصوص میان وعده

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81714
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    در گذشته مصرف میان‌وعده به عنوان یک عمل نادرست تلقی می‌شد، اما میان‌وعده‌ها شما را به دردسر نمی‌اندازند، بلکه آن دسته از میان‌وعده‌هایی که درصد بالایی از کالری و چربی را به سرعت به بدن می‌رسانند، دردسرساز می‌باشند.

    آیا کلوچه بخورم؟ نظرتان در مورد چیپس چیست؟ چیپس، کلوچه، بستنی، آبنبات و کراکر میان‌وعده‌های غذایی معمول و با استفاده بالا هستند. تردیدی وجود ندارد که این میان‌وعده‌ها به طور کلی کالری بالا، چربی بالا یا قندهای ساده زیادی دارند.

    آیا شما زمان خوردن میان‌وعده‌ها احساس گناه می‌کنید؟ شما تنها نیستید. در گذشته مصرف میان‌وعده به عنوان یک عمل نادرست تلقی می‌شد، اما میان‌وعده‌ها شما را به دردسر نمی‌اندازند، بلکه آن دسته از میان‌وعده‌هایی که درصد بالایی از کالری و چربی را به سرعت به بدن می‌رسانند، دردسرساز می‌باشند. در واقع مصرف میان‌وعده‌ها یا وعده‌های کوچک‌تر و با تکرار بیشتر به خصوص کمک‌کننده نیز می‌باشد. دریافت میان‌وعده‌ها یا وعده‌های کوچک هر 2/5 تا 3 ساعت باعث ثبات بیشتر قندخون در طول روز می‌شود.

    زمانی که شما به جای پرخوری کردن، غذاها را با حجم کمتر و تکرار بیشتر دریافت می‌کنید، از گرسنگی شدید جلوگیری کرده و موجب کاهش پرخوری در وعده‌های غذایی می‌شوید.

    دو اشتباه بزرگ ما در مورد میان‌وعده‌های غذایی

    اشتباه اول: ما میان‌وعده‌هایی با کالری بالا و چربی و یا شکر بالا را انتخاب می‌کنیم که حاوی کالری بالایی در مقدار نسبتاً کمی غذا می‌باشند و ما را برای مدت طولانی سیر نگه نمی‌دارند (مانند آبنبات و چیپس).

    اشتباه دوم: ما میان‌وعده‌های غذایی با کربوهیدرات بالا (مانند چوب شور، نان شیرینی و…) را انتخاب می‌کنیم که با سرعت نسبتاً بالایی از دستگاه گوارش انسان عبور می‌کنند و گرسنگی با آن‌ها تنها برای مدت کوتاهی برطرف می‌شود. اگر ما تعادلی را بین کربوهیدرات دریافتی با پروتئین و چربی برقرار کنیم، میان‌وعده ما حالت سیری و رضایت بیشتری می‌دهد و برای عبور از دستگاه گوارش زمان طولانی‌تری صرف می‌شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.