در ماه رمضان سعی کنید بجای استفاده از دسرهای پر کالری از دسرهای سالم استفاده کنید دسر کاسترد دارچینی سالم است و برای اشخاص دیابتی بسیار خوب می باشد.
مواد لازم:
۲ فنجان میوه مخلوط خرد شده (گلابی، سیب، هندوانه، پرتقال)
۱/۴ فنجان انار
۲ قاشق غذاخوری گردو خرد شده
۲/۱ فنجان شیر سویا
یک و نیم قاشق چایخوری پودر ذرت
۲/۱ فنجان شیر کم چربی
کمی دارچین
۳/۴ قاشق چایخوری شیرین کننده بجای شکر
طرز تهیه:
۱. پودر ذرت را با شیر سویا در یک کاسه مخلوط کرده تا خمیر صافی شود سپس در قابلمه شیر و شیرین کننده را ریخته وقتی جوشید مخلوط شیر سویا را میریزیم و ۲-۳ دقیقه بجوشد سپس دارچین ریخته در کاسه می ریزیم تا خنک شود سپس ۱-۲ ساعت در یخچال قرار میدهیم و به قسمتهای مساوی تقسیم میکنیم.
میوه ها را نیز روی دسر ریخته و می خوریم .