در مورد خواص ضد سرطانی اسفناج

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69272
    mosavi
    مشارکت کننده

    طبق نظر اغلب دانشمندان، اسفناج از گیاهانی است كه ظرفیت ضد سرطانی آن خیلی بالاست و برای پیشگیری از ابتلای به سرطان، به سلطان گیاهان معروف است. بنابراین اشخاصی كه سال ها اعتیاد به مصرف سیگار و دخانیات داشته اند، از نظر این خاصیت باید به خوردن اسفناج توجه خاص مبذول دارند. اسفناج همراه با هویج در صدر لیست خوراكی های ضد سرطان جای دارد و طبق تحقیقات دانشمندان در كاهش میزان ابتلای به سرطان موثر است، به خصوص در پیشگیری از سرطان های روده، ركتوم، معده ، مری و به ویژه سرطان ریه نقش مهمی دارد.
    محققين دانشگاه جان هاپكینز در تحقیقات خود نشان دادند اشخاصی كه مقدار بتا كاروتن خون آنها زیاد است، در مقابل ابتلای به سرطان بسیار مقاوم تر از سایرین هستند
    مقدار كاروتینوئید در اسفناج خام 26 میلی گرم در هر 100 میلی گرم می باشد، در حالی كه در هویج خام، مقدار بتا كاروتن بیشتر از اسفناج است( بتا کاروتن یکی ازکاروتینوئیدهاست). بتا كاروتن ماده قطعی موثر ضد سرطان است، ولی با این حال مواد كاروتینوئید موجود در اسفناج، عملا نقش بسیار موثری در این ماجرا دارند. به علاوه اسفناج دارای مقدار زیادی كلروفیل است كه آن هم از مواد ضد سرطان است .
    عده ای از دانشمندان خاصیت ضد سرطانی بودن كلروفیل را به دلیل نقش آن در متوقف كردن یا كند كردن جهش های سلولی می دانند كه از این طریق از شروع سرطانی شدن سلول ها جلوگیری می کند.
    طی مطالعه ی علمی كه دانشمندان در ایتالیا به عمل آورده اند ، مشاهده شده كه اسفناج قدرت چشم گیری در متوقف نمودن پیش روی یكی از قوی ترین عوامل سرطان زا، به نام نیتروزامین دارد و بین چند ماده ی غذایی نظیر هویج ، گل كلم ، كاهو و تمشك ، عصاره اسفناج خام در مقابله با نیتروزامین قدرت بیشتری نشان داده است .

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.