غذاهاي دريايي حاوي مقداري يد هستند و ماهيت خود يد شور است و باعث ايجاد تشنگي پس از مصرف ميشود.
غذاهاي دريايي حاوي مقداري يد هستند و ماهيت خود يد شور است و باعث ايجاد تشنگي پس از مصرف ميشود. روش طبخ ماهي ما ايرانيها هم بههيچوجه درست نيست. معمولا ما ماهي را با حجم بالايي از نمک و ساير ادويهها طعمدار و سپس در روغن فراوان سرخ ميکنيم. خود فرآيند سرخ کردن، ميتواند باعث افزايش حس تشنگي پس از مصرف ماهي شود. اين در حالي است که اگر پروتئين مرغوبي مانند گوشت ماهي را با روش بخارپز، تنوري يا فرپز، طبخ و بهجاي نمک فراوان، با مقداري آبليموي تازه گوشت را طعمدار کنيد و در کنارش هم کمي از سبزيهاي مختلف مانند هويج، قارچ يا کلم بروکلي بپزيد و بخوريد، بهطور حتم تشنگي ناشي از آن کاهش خواهد يافت.
به شما و تمام افرادي که عادت خوب ماهي خوردن دارند، توصيه ميکنیم ماهي را از رژيم غذايي ماه رمضان حذف نکنيد بلکه حجم مصرف و نوع استفاده از آن را تعديل و اصلاح کنيد. پروتئينها ميتوانند با افزايش حجم ادرار و حس تشنگي، مشکلاتي را در طول روز براي افراد روزهدار بهوجود بياورند. از اين رو، بهتر است گوشت، مرغ و ماهي با حجم بالايي از سبزيها و صيفيهاي آبدار در وعده سحري مصرف شود تا مشکل تشنگي روزانه پيش نيايد. بهتر است غلات سبوسدار را نيز که حاوي فيبر هستند، بهجاي غلات آرد سفيد در رژيم غذايي سحري خود بگنجانيد.