غذاهای ما دو دسته هستند، غذاهایی كه از حیوانات می گیریم و سبزیجات. امروزه ثابت شده كسانی كه به مقدار زیاد از فراورده های گوشتی استفاده می كنند بیشتر مستعد ابتلا به بیماری های قلبی، كلیوی و سرطان ها می شوند. به علت وجود مقدار زیاد چربی در گوشت های قرمز، این مواد در قسمت داخلی عروق می نشیند و با كوچك ترین زخمی در این ناحیه، كلسیم در آن رسوب می كند و باعث ایجاد لخته و بعد انسداد در عروق قلب و انفاركتوس میوكارد می شود.
توصیه ما به كسانی كه مستعد بیماری های قلبی هستند عدم استفاده از گوشت و به خصوص گوشت قرمز است و حتی بهتر است گوشت سفید(مرغ) هم نخورند چون در گوشت سفید هم مقدار زیادی مواد چربی وجود دارد و از طرف دیگر چون امروزه تغذیه این حیوانات از طریق مواد مصنوعی و شیمیایی است، این مواد وارد گوشت شده و وقتی در كبد متابولیزه می شود ایجاد مواد سمی می كند كه علاوه بر افزایش چربی، سرطان را نیز سبب می شود.