یك بررسی جدید نشان داد كاهش مقدار اندكی از مواد غذایی كربوهیدراتی از رژیم غذایی می تواند به كاهش چربی دور كمر با تغییر بسیار ناچیز در وزن فرد، كمك كند.
پروفسور باربارا گوور، استاد علوم تغذیه در دانشگاه آلابامای آمریكا در بررسی های اخیر خود متوجه شد كه كاهش حتی مقدار كمی از كربوهیدرات های رژیم غذایی می تواند در كم شدن چربی كل بدن موثر باشد.
گوور تأكید كرد این تغییرات نقش موثری در كاهش خطر ابتلا به دیابت نوع دوم، سكته مغزی و بیماری های عروق كرونری دارد.
گوور و دستیارانش این مطالعات را روی ۶۹ فرد مبتلا به اضافه وزن انجام دادند اما تمام این افراد با وجود داشتن اضافه وزن، سالم بودند.