-
نویسندهنوشتهها
-
۲۷ تیر، ۱۳۸۹ در ۰۲:۴۲ #67591tavakoliمشارکت کننده
زمان مصرف قرص مکمل omega-3 خیلی مهم نیست. شما در هر ساعتی از روز بعد از یک وعده غذایی می توانید آن را مصرف نمایید.
تحقیقات نشان داده است که دریافت امگا 3 از طریق مواد غذایی، بهتر از دریافت آن از طریق مکمل هاست.
شما به جز مکمل ها می توانید از دیگر منابع اسید چرب امگا 3 نیز استفاده نمایید.
ماهی های سالمون و ساردین و همچنین گردو بیشترین مقدار امگا 3 را دارا می باشند، یعنی در هر واحد از این ماهی ها حدود 15/1 گرم امگا 3 می باشد. بقیه ماهی ها در هر واحد، 45/0گرم اسید چرب امگا 3 دارند. میگو در هر واحد حدود 32/0 گرم اسید چرب امگا 3 دارد.منابع دیگر اسید چرب امگا 3، عبارت است از: دانه سویا، سبزيجات سبز تيره، روغنهاي كنولا يا كلزا، آفتاب گردان و بذر كتان هستند. همچنين گردو نيز امگا3 خوبي دارد.
به طور کلی، 84 گرم میگو دارای 29 گرم اسید چرب امگا 3 است.
84 گرم سالمون 9/1 – 1/1 گرم اسید چرب امگا 3 دارد.
در 84 گرم ماهی تن کنسرو شده حدود 24/0 – 17/0 گرم اسید چرب امگا 3 وجود دارد.
لازم به ذکر است، که در بدن ما باید به مقدار کافی ویتامین های B6، B3 و C و همچنین املاح منیزیم و روی وجود داشته باشد، تا امگا 3 اعمال خود را بهتر انجام دهد.
ویتامین E که خود یک آنتی اکسیدان می باشد، امگا 3 را در برابر اکسیده شدن محافظت می کند.
امگا3 همچنين براي مادران باردار نيز مزايايي دارد، از جمله كاهش احتمال پره اكلامپسي (فشار خون اوليه در بارداري)، كاهش احتمال افسردگي پس از زايمان و كاهش تولد نوزاد نارس. علائمی که نشان می دهند باید امگا 3 بیشتری مصرف کنیم عبارتند از:
خستگی، درد عضلانی، خشکی و خارش پوست صورت، جوش صورت، زخم دهان ، سردرد ، دیابت نوع 2، بیماری های قلبی، شکننده بودن موها و ناخن ها و عدم تمرکز.
مصرف امگا 3 باعث دور شدن بسیاری از بیماری ها می گردد، از جمله:
* آلزایمر و فراموشی
* آسم
* بیش فعالی(پرتحرکی و کاهش توجه)
* سرطان
* سردردهای میگرنی
* MS
* چاقی و افزایش وزن
* پسوریازیس(وجود لکه های قرمز رنگ در بدن)
* نرمی استخوان
* ورم مفاصل
* افزایش فشار خون
* دیابت
* افسردگی
* ناراحتی های پوستی
* روماتیسم -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.