دانه ای خوشبو که باعث هضم غذا می شود!

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74826
    s.farzi
    مشارکت کننده

    مصرف هل به هضم غذا كمك می‌كند و معده ‌و روده را تقویت می‌كند.

    هل گیاهی است كه در مناطق حاره و گرم می‌روید. دانه‌های هل بویی قوی و طعمی مطبوع دارد از مغز و پوستش برای درمان و معطر ساختن غذاها و پختن شیرینی استفاده می‌شود.

    هل از نظر طب قدیم ایران گرم و خشك است. جویدن دانه‌های هل پس از صرف غذا به هضم و گوارش بهتر غذا كمك می‌كند و می‌تواند بوی نامطبوع دهان را از بین ببرد.

    مصرف هل تب را پایین می‌آورد ، برای تسكین درد رماتیسم مفید است و ترشی معده را برطرف می‌كند.
    هل خواص گرمابخشی دارد و معده و روده‌ها را تقویت می‌كنند. همچنین عمل هضم غذا را بهبود می‌بخشد و تقویت كننده قلب است.هل بادشكن است و گاز معده و روده را از بدن خارج می‌كند و تقویت كننده بدن است.

    #98875
    s.samadi
    مشارکت کننده

    منظورتون همون شکل رایج استفاده از هل هست یعنی دم کردن با چای؟یا در ترکیبات شیرینی ها؟یه باید خالی استفاده بشه؟

    #98887
    s.farzi
    مشارکت کننده

    مقدار 30 گرم هل کوبیده را در یک لیتر آب جوش ریخته و بگذارید به مدت 10 دقیقه دم بکشد. سپس آن را صاف کرده و بنوشید. هل را همچنین می توان موقع دم کردن چای، به آن اضافه کرد. ( جهت از بین بردن بوی نامطبوع دهان و گوارش بهتر در صورت تحمل می توانید دانه های هل را بجوید )

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.