دارچین دوستدار قلب

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #83158
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    سابقه استفاده از دارچین به عنوان افزودنی غذایی و دارویی به صد سال پیش باز می گردد. دارچین ۳۸درصد نیاز روزانه بدن به منگنز و ۱۰درصد نیاز روزانه بدن به آهن و فیبر غذایی را تامین می کند. همچنین این ادویه سرشار از کلسیم است.
    دارچین خاصیت ضدالتهابی دارد و افزودن حتی مقدار کمی از پودر دارچین به غذاهای سرشار از کربوهیدرات، مانع از افزایش فوری قند خون می شود. دارچین برای بیماران مبتلا به دیابت نوع۲مفید است و کمک می کند انسولین تنظیم شود. مصرف آن همراه با غذا، میزان قند خون را طبیعی می کند. کلسیم و فیبر بالای آن، به بدن در دفع سموم کمک می کند. برخی از محققان معتقدند که دارچین در کاهش میزان بالای کلسترول نیز موثر است و در نتیجه مانع از تصلب شرایین و بروز بیماری قلبی می شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.