خیار عضو مهمی از رژیم لاعری

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74502
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    متخصصان تغذیه می‌گویند برای افرادی که به دنبال یک رژیم غذایی کم کالری برای کاهش وزن هستند، خیار یک خوردنی مناسب است.
    حجم زیادی از خیار آب است، کالری اندکی دارد و محتوای کربوهیدرات آن نیز پایین است.
    مقادیر کم این میوه حاوی ویتامین A، برخی از ویتامین‌های گروه B، ویتامین C، فولیت، پتاسیم، سلنیوم، سیلیکون و اسید آلفا هیدروکسید است که همگی جزو ویتامین‌ها و املاح مفید و ضروری برای حفظ سلامت بدن هستند.
    سیلیکون و اسید آلفا هیدروکسیل موجود در خیار برای پوست و مو و ناخن‌ها و سلامت استخوان‌ها مفید است. سیلیکون همچنین نقش حیاتی در پیشگیری از بیماری‌های قلبی، بی‌خوابی و اختلالات پوستی ایفا می‌کند.
    خیار به دلیل خاصیت ملایم ادرار‌آوری که دارد برای پاکسازی مجاری ادراری از جمله اسید اوریک اضافی مفید است.
    همچنین این میوه خواص ضدالتهابی دارد و در کاهش خطر ابتلا به آرتریت، بیماری‌های پوستی مثل اگزما موثر بوده و در کاهش وزن نیز نقش سودمندی دارد.

    #98832
    madjd
    مدیرکل

    اشخاصی كه ناراحتی معده دارند، نباید در مصرف خیار زیاده روی كنند زیرا ممكن است باعث اختلال در دستگاه گوارش گردد.
    خیار نفاخ است، چون سریعا در معده فاسد می شود. برای رفع نفخ و دل درد ناشی از خوردن خیار می توانید مقداری عرق نعنا یا کمی آبجوش و نبات بخورید.
    همیشه باید خیار را قبل از غذا خورد كه به هضم غذا كمك كند. كسانی كه نمی توانند خیار را خوب هضم كنند، باید آن را با نمك بخورند.

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.