مصرف شکلات تلخ میتواند باعث بهبود حساسیت انسولین به ترشح مناسب و در نتیجه کاهش خطر ابتلا به دیابت شود.
پزشکان درجدیدترین تحقیقات خود پی بردهاند که مصرف کاکائوی خالص و بدون شیرینی میتواند به عنوان یک دارو برای بسیاری از بیماریها ازجمله دیابت مفید باشد.
براساس این پژوهش جدید، دانشمندان دریافتهاند که مصرف کاکائوی تلخ و یا مقدار بسیار کمی شکر به عنوان طعمدهنده و شیرینکننده میتواند باعث رفع مشکل فشارخون بالا به ویژه در سالمندان شود.
گفتنی است براساس این تحقیق مصرف شکلات تلخ میتواند باعث بهبود حساسیت انسولین به ترشح مناسب و در نتیجه کاهش خطر ابتلا به دیابت شود. بررسیها نشان میدهند پزشکان درصدد آزمایش شیوه جدیدی برای درمان و مقابله با بیماریهای قلبی عروقی و همینطور دیابت با استفاده از شکلات و کاکائوی تلخ هستند.
پزشکان درصددند از این کشف در درمان بیماریهای مغزی که در یک ارتباط مستقیم با بیماریهای قلبی عروقی است استفاده کنند و مصرف کاکائوی تلخ را به افراد در صورت عدم داشتن منع پزشکی توصیه میکنند.