در حین سرخ کردن سیب زمینی، ماده قندی آن با آلبومین ترکیب میشود و سمی به نام آکریل آمید تولید می کند. این ترکیب فقط در چیپس سیب زمینی یافت می شود . آکریل آمید سبب تضعیف سیستم ایمنی ، افزایش بیماری های عفونی، سرطان، ناباروزی، سقط جنین، تغییر در رفتارهای حسی، تحریک و قرمزی پوست و چشم ها می شود. بعضی از مواد غذایی مانند گوشت قرمز، ماهی، شیر، ماکارونی، برنج، سبزی و انواع میوه، مواد سمی سرطان زا از جمله آکریل آمید ندارند و حتی در صورت سرخ شدن نیز چنین موادی تولید نمی کنند. برای همین سعی کنید در برنامه غذایی روزانه خود بیشتر از این گونه مواد غذایی استفاده کنید.