خوردن سیب زمینی سرخ کرده و یا سمی به نام آکریل آمید؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #67320
    jafari
    مشارکت کننده

    در حین سرخ کردن سیب زمینی، ماده قندی آن با آلبومین ترکیب میشود و سمی به نام آکریل آمید تولید می کند. این ترکیب فقط در چیپس سیب زمینی یافت می شود . آکریل آمید سبب تضعیف سیستم ایمنی ، افزایش بیماری های عفونی، سرطان، ناباروزی، سقط جنین، تغییر در رفتارهای حسی، تحریک و قرمزی پوست و چشم ها می شود. بعضی از مواد غذایی مانند گوشت قرمز، ماهی، شیر، ماکارونی، برنج، سبزی و انواع میوه، مواد سمی سرطان زا از جمله آکریل آمید ندارند و حتی در صورت سرخ شدن نیز چنین موادی تولید نمی کنند. برای همین سعی کنید در برنامه غذایی روزانه خود بیشتر از این گونه مواد غذایی استفاده کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.